100% Безплатна доставка
100% Безплатна доставка

HUSQVARNA БОРО ТРЕЙД

Телефон за поръчки: 0887 857 505
Резервни части и сервиз: 0882 107 287

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

Моторен трион HUSQVARNA 120 Mark II

Моторен трион HUSQVARNA 120 Mark II

-5%
379.00 360.00 лв.
Нов
Моторен снегорин Hecht 9036

Моторен снегорин Hecht 9036

-15%
699.00 594.00 лв.
Промо
МОТОРЕН СНЕГОРИН HECHT 9555

МОТОРЕН СНЕГОРИН HECHT 9555

-15%
1 140.00 969.00 лв.
Промо
Моторен трион Husqvarna 445 II

Моторен трион Husqvarna 445 II

-5%
790.00 750.00 лв.
Промо
Моторна коса HUSQVARNA 128 R

Моторна коса HUSQVARNA 128 R

-5%
550.00 520.00 лв.
Промо
Тракторна косачка Husqvarna TC 130

Тракторна косачка Husqvarna TC 130

-5%
4 650.00 4 417.00 лв.
Промо
МОТОРНА КОСА HUSQVARNA 325 R

МОТОРНА КОСА HUSQVARNA 325 R

-4%
750.00 720.00 лв.
Нов
Тракторна косачка Husqvarna TC 138

Тракторна косачка Husqvarna TC 138

-4%
5 500.00 5 235.00 лв.
Промо
Моторна коса HUSQVARNA 525 RX

Моторна коса HUSQVARNA 525 RX

-3%
825.00 799.00 лв.
Промо
Тракторна косачка Husqvarna TC 142 T

Тракторна косачка Husqvarna TC 142 T

-4%
6 750.00 6 413.00 лв.
Промо
САМОХОДНА Косачка Husqvarna LC 356 AWD

САМОХОДНА Косачка Husqvarna LC 356 AWD

-5%
1 550.00 1 472.00 лв.
Промо
Моторна коса HUSQVARNA 553RS

Моторна коса HUSQVARNA 553RS

-5%
1 075.00 1 020.00 лв.
Промо
Моторен трион Husqvarna 365 X-TORQ 18''

Моторен трион Husqvarna 365 X-TORQ 18''

-5%
1 270.00 1 206.00 лв.
Промо
Моторен трион Husqvarna 555 - 18'' Autotune

Моторен трион Husqvarna 555 - 18'' Autotune

-5%
1 270.00 1 206.00 лв.
Промо
Снегорин McCulloch ST 53

Снегорин McCulloch ST 53

-5%
1 050.00 997.00 лв.
Промо
Снегорин McCulloch ST 68EP

Снегорин McCulloch ST 68EP

-5%
2 800.00 2 660.00 лв.
Промо
Снегорин Husqvarna ST 224

Снегорин Husqvarna ST 224

-5%
2 830.00 2 688.00 лв.
Промо
Снегорин Husqvarna ST 230P

Снегорин Husqvarna ST 230P

-5%
4 130.00 3 923.00 лв.
Промо